вторник, 2 август 2011 г.

Нови игри с мотори

Без съмнение всеки човек, който харесва моторните спортове е желал да се качи на мощен мотор и да кара в насрещното с 300 км. Това обаче никак не е безопасно и малцина са тези, които са го правили и са оцелели. Какво да правим в този случай? Единия от вариантите, който ще ви предложим е да практикувате мечтаното хоби онлайн, като играете на игри с мотори.

Избора на такива игри е огромен, има сайтове за игри с мотори на всеки ъгъл. Има игри с кросови мотори, с пистови, с чопъри и каквито се сетите още. По-долу ще ви покажем само малка част от тях, колкото да придобиете представа за какво става въпрос.

Първата игра, която ще ви покажем е Планински Мотокрос. Там вие карате кросов мотор по почти вертикални възвишения. Ако успеете да се засилите достатъчно ще имате възможност да изпълнявате невероятни номера. А ако паднете започвате от начало.

Следващата игра е играта Мини Мотори. В нея вие сте голям състезател, който е яхнал малък мотор. Играта е по-скоро забавна и смешна, отколкото сериозна състезателна игра, но има своите достойнства. Мисля че ако поиграете на нея ще прекарате няколко забавни минути.

Когато ви казах, че има игри с мотори тип чопър, не ви излъгах! Играта Мото Състезание е точно такава. На нея вие шофирате огромен мотор и се състезавате по тесните улички на избран от вас град. Имате възможност да избирате от Маями и Ориндж Каунти.

Всички игри посочени по-горе можете да намерите напълно безплатно на сайта motoigri.com. Щом харесвате игри с мотори, следователно харесвате и игрите с коли. Ако е така, то не пропускайте да посетите сайта, където ще намерите безброй игри от сферата на моторните спортове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар