понеделник, 25 юли 2011 г.

Няколко добри игри с мотори

Много нови игри се появиха последно време в онлайн пространството, някой са добри, други не толкова. По долу ще застъпим някои предложения, които си струва да се разгледат и не е лошо да си изгубим някой и друг час в игра на игри с мотори

Първата игра, на която ще обърна внимание е играта Екстрийм. Там ще можете да се вживеете в ролята на екстремен състезател, които преодолява невероятни препятствия със специален мотор. Това е същото състезание като това по Евро Спорт. Тоста е трудно, но все пак, забавно.

Следващото предложение е играта Каскадьор. Управлението е почти същото като предната игра, но действието се развива, не в зала със състезателни условия, а на улицата. Преодоляват се различни препятствия като гуми, коли камиони и други работи. С всяко ново ниво ще се сблъсквате с все по-големи и по големи неща. Също се пада доста лесно, но и тук забавлението е на ниво.

И за финал ще приключим с най-хубавата игра с коли и мотори. Това е играта Каскадьори, в нея вие ще трябва да правите каскади на мотор, с кола и пеша. Доста забавна игра, която ще ви забавлява поне няколко часа.

И трите игри можете да намерите на сайта за игри с коли и мотори. Ако сте любител на моторните забавления онлайн ще намерите още доста възможности да си прекарате добре време във морето от игри.